Δείτε μία συνταγή που έχει κάτι κινέζικο μέσα της

1 φιλέτο στήθος κοτόπουλου
1 φλιτζάνι αρωματικό ρύζι
1 κύβος κότας Knorr
3 πιπεριές (1 πράσινη, 1 κόκκινη, 1 κίτρινη)
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
Λίγο τζίντζερ
Σάλτσα σόγιας και τεριγιάκι
3 κ.σ. ηλιέλαιο Sol
2 κ.γ. καβουρδισμένο σησαμέλαιο
2 κουταλιές κέτσαπ Hellmann’s
Λίγη ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι

Παρασκευή

1Αρχικά, κόψε το φιλέτο κοτόπουλο σε κομμάτια και τοποθέτησέ τα σε ένα βαθύ πιάτο.
2Πρόσθεσε τώρα τη σάλτσα σάλτσα σόγιας και τεριγιάκι και λίγη ζάχαρη και άστο για περίπου 1-2 ώρες.
3Στη συνέχεια κόψε τις πιπεριές σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και μετά ψιλόκοψε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τζίντζερ.
4Ρίξε τώρα λίγο ηλιέλαιο και όλο το σησαμέλαιο σε ένα γουόκ ή βαθύ τηγάνι και μετά το κρέας μαζί με τη μαρινάδα του. Θυμήσου να το γυρίζεις συχνά για να τσιγαριστεί παντού.
5Μόλις ροδίσει, βάλε στο τηγάνι το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τζίντζερ και μόλις μαραθούν ρίξε και τις πιπεριές.
6Σε ένα άλλο σκεύος βράσε το ρύζι με ανάλογο νερό. Λίγο πριν γίνει (να κρατάει λίγο) σούρωσέ το και βάλτο στο γουόκ μαζί με 2 μικρές κουταλιές κέτσαπ.
7Τέλος, βάλε λίγο αλάτι και πιπέρι, άστο να πάρει μερικές βράσεις και το κινέζικο ρύζι με κοτόπουλο είναι έτοιμο για σερβίρισμα!

Δείτε κι άλλες συνταγές ΕΔΩ