Βιενέζικα μπισκότα

Υλικά Δημιουργίας
175 γρ αλεύρι
125 γρ βούτυρο
75 γρ ζάχαρη άχνη
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
30γρ κορν φλάουερ
1 λουβί βανίλια
200 γρ κουβερτούρα

Καλλιτεχνική Διαδικασία
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε κοσκινισμένα το αλεύρι, το μπέικιν, το κορν φλάουερ και τη βανίλια.
Λιώνουμε τη μισή κουβερτούρα και την ανακατεύουμε στο μίγμα.
Γεμίζουμε ένα κορνέ και φτιάχνουμε δάχτυλα 5 εκατοστών, σε λαμαρίνα με λαδόκολλα.
Αν η ζύμη είναι πολύ σφιχτή προσθέτουμε λίγο γάλα για να βγαίνει ευκολότερα από το κορνέ.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190ο Κελσίου για 12 – 15 λεπτά.
Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν καλά, λιώνουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα και βουτάμε μέχρι τη μέση κάθε μπισκότο.chocosplash
Δείτε κι άλλες συνταγές ΕΔΩ