Ντάκος με πιπεριές Φλωρίνης, ανθότυρο και γαύρο μαρινάτο

Μια άλλη εκδοχή ενός παραδοσιακού ντάκος. Πιο πλούσιος σε ω3 λιπαρά και πρωτεΐνη.

Υλικά

2 πιπεριές Φλωρίνης βρασμένες και χωρίς το φλούδι
2 μεγάλα παξιμάδια ολικής άλεσης
8 φιλετάκια γαύρο μαρινάτο
80 γρ. άπαχο ανθότυρο
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας
Αλάτι – πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι

Εκτέλεση

Κόβετε τις πιπεριές στα δύο έτσι ώστε να έχετε 4 φύλλα πιπεριάς. Βρέχετε λίγο τα παξιμάδια και τα τοποθετείτε σε ένα πιάτο. Τα περιχύνετε με το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνετε. Από πάνω τοποθετείτε τις πιπεριές, το ανθότυρο και στο τέλος το γαύρο. Ραντίζετε με το ξύδι και σερβίρετε.