Υλικά

Για 2-4 άτομα

8-10 ντοματάκια
1/2 μαρούλι ψιλοκομμένο
4 κομμάτια φέτα θρυμματισμένα
8-10 φράουλες
1 χούφτα

Για το ντρέσιγκ
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
χυμό μισού λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας μέλι

 

 

Εκτέλεση

Πλένουμε και κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τα λαχανικά. Καθαρίζουμε από κοτσάνια και σπόρια τα φρούτα και τα κόβουμε στη μέση. Πλένουμε και κόβουμε στα τέσσερα τα ντοματάκια. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα πιάτο ή μια σαλατιέρα. Πρώτα τα λαχανικά και από πάνω τα φρούτα και τα ντοματάκια.

Βάζουμε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το μέλι, αλάτι, πιπέρι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη σάλτσα.
Περιχύνουμε την σαλάτα μας. Πασπαλίζουμε με φέτα και κουκουνάρι.