Συστατικά

•    1 κουνουπίδι χοντροκομμένο
•    2 αυγά
•    2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
•    1 κουταλάκι κορν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο κρύο νερό
•    2 κουταλιές φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
•    1 λεμόνι, το χυμό
•    αλάτι
•    πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε στο λάδι το κουνουπίδι μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε αρκετό ζεστό νερό ώστε να σκεπάζει το κουνουπίδι, βράζουμε μέχρι να μαλακώσει και το στραγγίζουμε. Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το κορν φλάουρ, το χυμό λεμονιού και 2 κουταλιές από το βρασμένο νερό. Περιχύνουμε το μείγμα στο κουνουπίδι και σερβίρουμε με λίγο αλάτι, πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.