Υλικά:

2 μεγάλες πατάτες
6 φέτες μπέικον
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 λουκάνικα
ελαιόλαδο
αλάτι
πάπρικα

2 αυγά

Εκτέλεση:

1) Καθαρίστε και βράστε τις πατάτες.

2) Κόψτε τες σε ροδέλες πάχους 1/2 εκατοστού.

3) Καθαρίστε και κόψτε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες. Κόψτε τα λουκάνικα και το μπέικον σε μπουκιές.

4) Βάλτε λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίστε τα κρεμμύδια μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.

5) Βγάλτε τα κρεμμύδια από το τηγάνι και τσιγαρίστε το μπέικον μέχρι να αλλάξει χρώμα και μετά τα λουκάνικα. Αν χρειαστεί προσθέστε κι άλλο λάδι.

6) Αφού βγάλετε και τα λουκάνικα προσθέστε κι άλλο λάδι και σοτάρετε τις πατάτες μέχρι να γίνουν τραγανές και να έχουν χρυσαφί χρώμα.

7) Αφού γίνουν οι πατάτες προσθέστε τα τσιγαρισμένα κρεμμύδια, λουκάνικα και μπέικον. Ανακατέψτε τα όλα μαζί και προσθέστε αλάτι και πάπρικα.

8) Σερβίρετε με ένα τηγανητό αυγό από πάνω εφόσον σας αρέσουν.