5 αυγά
1 κούπα ζάχαρη
1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
250 γραμμάρια κουβερτούρα
2 βανίλιες
1 βιτάμ των 250 γραμμαρίων
Για τη σοκολατένια γέμιση χρειαζόμαστε:
250 γραμμάρια νουτέλα
125 γραμμάρια κουβερτούρα
100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος

Για την επικάλυψη χρειαζόμαστε:
150 γραμμάρια κουβερτούρα
120 γραμμάρια κρέμα γάλακτος

1.Λιώνουμε το βιτάμ με την κουβερτούρα σε χαμηλή φωτιά.
Χτυπάμε τ αυγά με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τις βανίλιες, το αλεύρι και το μείγμα της κουβερτούρας που λιώσαμε με το βιτάμ.
2.Βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε με αλεύρι μια κανονική φόρμα του κέικ και βάζουμε μέσα τη ζύμη.
3Ψήνουμε το κέικ στους 175 βαθμούς με αέρα για 50 – 55 λεπτά, ανάλογα με το φούρνο μας.
4. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε σημείο βρασμού και προσθέτουμε τη σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά για λιώσει η σοκολάτα και προσθέτουμε και τη νουτέλα.
Ομογενοποιούμε και αφήνουμε την κρέμα περίπου μια ώρα να πήξει λίγο.
5. Όταν ψηθεί το κέικ, το αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσει και το ξεφορμάρουμε.
6. Το χωρίζουμε οριζόντια στη μέση και αφαιρούμε λίγη ψίχα από τη βάση.
7. Το καλύπτουμε με τη γέμιση και το σκεπάζουμε με το άλλο μισό.
8. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε σημείο βρασμού και λιώνουμε την κουβερτούρα.
9. Καλύπτουμε το κέικ με το γλάσο και το διακοσμούμε με ζωάκια, σοκολατένια ανθρωπάκια και ότι άλλο μας αρέσει.