υλικά
1/4 κούπας αλεύρι βρώμης(δηλ.νιφάδες βρώμης αλεσμένες)
1/4 κούπας γάλα
1 ασπράδι αυγού
1 πρέζα αλάτι
βανίλια & κανέλα (για γλυκιές κρέπες)
για γέμιση
γλυκιά:φρούτα,μελι,ταχινι,σοκολάτα,ξηροί καρποί,γιαούρτι
αλμυρή:τυρί,αλλαντικά,cottage,λαχανικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε πολύ καλά τα υλικά μέχρι να γίνει ενα ομοιόμορφο μίγμα.Για κάθε κρέπα υπολογίζουμε ένα φλυτζάνι του ελληνικού καφέ από το μείγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς κάποια λιπαρή ουσία και όταν αρχίζει να γίνετε καφέ στις άκρες το γυρίζουμε από την άλλη για 30».Γεμίζουμε με τα υλικά της αρεσκείας μας!