Φασόλια ξερά χάντρες τα οποία έχουμε μουσκέψει απο το προηγούμενο βράδυ
4 – 5 καρότα κομμένα σε ψιλές φέτες
2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
1/2 σελινόριζα καθαρισμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους
1-2 κρεμμύδια ξερά
πλιγούρι
500 γρ. Pummaro με βασιλικό και ρίγανη
Ελαιόλαδο αλτις κλασικό
Αλάτι, Πιπέρι
Μισή πιπεριά κερατο ψιλοκομμένη (για πιο πικάντικο αποτέλεσμα)
Ξεκινάμε!
1  Βάλε τα φασόλια στο νερό για αρκετή ώρα μέχρι να φουσκώσουν.
2  Στη συνέχεια, ρίξε τα σε μια κατσαρόλα με ψιλοκομμένα τα κρεμμύδια, τα καρότα, το σέλινο και τη σελινόριζα.
3  Πρόσθεσε το ελαιόλαδο, το Pummaro με βασιλικό και ρίγανη , το αλατοπίπερο και την πιπεριά (προεραιτικά).
4  Στην συνέχεια πρόσθεσε νερό ανάλογα με το πόσο πηχτό θέλεις να είναι το φαγητό (προσοχή γιατί το πλιγούρι θα τραβήξει), και άφησέ το να βράσει για περισσότερο από μία ώρα, μέχρι να μαλακώσουν τα φασόλια..
5  Τέλος, πρόσθεσε το πλιγούρι και μόλις βράσει και αυτό, η σούπα είναι έτοιμη για σερβίρισμα!