υλικά
1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κιλό καθαρισμένες γαρίδες
1 σκελίδα σκόρδο
1 καρότο ψιλοκομμένο
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
100γραμμ. αρακάς
2 φλ. τσαγιού κινόα
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
4 φλ. τσαγιού νερό
1 κουτ.γλυκού ζωμός λαχανικών
αλάτι
πιπέρι
θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά και στραγγίζουμε την κινόα.Σε ενα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο και τα λαχανικά για 3΄. Προσθέτουμε την κινόα και ανακατεύουμε,αφήνουμε για 1′ να σοταριστεί. Τέλος ρίχνουμε την ντομάτα και το νερό,αλάτι-πιπέρι,χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10΄-12΄ ώσπου να φουσκώσει η κινόα. Τότε προσθέτουμε τις γαρίδες και το θυμάρι. Ανακατεύουμε και βράζουμε για άλλα 5΄.