3-4 αυγά βραστά (τα ασπράδια)
1/3 κούπας φουντίτσες μπρόκολο βρασμένο
1/3 κούπας ψιλοκομμένο καρότο βρασμένο
1/3 κούπας κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
1/3 κούπας κόκκινα φασόλια βρασμένα
1/3 κούπας άσπρα φασόλια βρασμένα
1/3 κούπας καλαμπόκι
2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
Διαδικασία

Σε ένα μπολ ή σαλατιέρα αναμειγνύουμε όλα τα λαχανικά

Προσθέτουμε το ασπράδι κομμένο

Περιχύνουμε με ελαιόλαδο

Αφήνουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά

Προσθέτουμε τα φασόλια και σερβίρουμε

Η σαλάτα βραστών λαχανικών είναι έτοιμ