Για τη κρέμα μόκα:
400 ml κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. κοφτές ζάχαρη άχνη
1 1/2 κ.γ. καφέ στιγμής espresso
1 1/2 κ.σ. Tia Maria (λικέρ με γεύση καφέ)
Για  Λευκή σαντιγί
400 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
2 κοφτές κ.σ. ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
Εκτέλεση

Φτιάχνετε το παντεσπάνι σοκολάτας σύμφωνα με τις πιο πάνω οδηγίες και αφού κρυώσει κόψτε το σε 3 ισομερείς οριζόντιες φέτες. Φτιάξτε και το σιρόπι και σιροπιάστε με τη βοήθεια ενός πινέλου και τις 3 φέτες.
Γέμιση κρέμα μόκα: Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγί. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίστε το χτύπημα για λίγο ακόμα, μέχρι να γίνει μια σαντιγί που να απλώνεται εύκολα και να στέκεται.
Επικάλυψη:Λευκή σαντιγί:Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει αφράτη σαντιγί, προσθέτουμε χτυπώντας τη ζάχαρη και τη βανίλια. Σταματάμε το χτύπημα όταν η σαντιγί μας φτάσει στο στάδιο που να μπορεί να απλώνεται και να στέκεται.