Υλικά

1 μοσχάρι ενός κιλού κομμένο σε κομμάτια
1 κιλό πατάτες κομμένες
1/3 κούπας ελαιόλαδο
1 κούπα αρακάς
1 κουτ.σούπας κορν φλάουρ
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Χυμός από 1 λεμόνι
2 καρότα σε ροδέλες
1 κουτ.γλ. ρίγανη
Αλάτι-πιπέρι
Διαδικασία

Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα

Σοτάρουμε το μοσχάρι από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα

Ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι

Συμπληρώνουμε με νερό να σκεπάσει το κρέας και βράζουμε για 1 ώρα και 1 τέταρτο

Προσθέτουμε τις πατάτες και τον αρακά

Προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει

Στο τέλος προσθέτουμε κορν φλάουρ για να δέσει η σάλτσα