500 γρ. μασκαρπόνε
150 γρ. φυσικό γλυκαντικό
1 πακέτο σαβαγιάρ
3 αβγά
1 κούπα καφέ espresso
Κακάο για πασπάλισμα
Εκτέλεση συνταγής

Φτιάχνουμε τον espresso και τον αφήνουμε να κρυώσει να κρυώσει.
Χτυπάμε με το μίξερ ή με έναν αβγοδάρτη το μασκαρπόνε με το γλυκαντικό μέχρι να γίνει ένα μείγμα μαλακό σαν κρέμα. Προσθέτουμε έναν-έναν τους κρόκους συνεχίζοντας το χτύπημα.
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Προσθέτουμε τη μαρέγκα στο προηγούμενο μείγμα και ανακατεύουμε απαλά με μια κουτάλα.
Βουτάμε τα σαβαγιάρ στον espresso τα βρέχουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά.
Στρώνουμε ένα ταψάκι 24 εκ. περίπου και απλώνουμε στη βάση τα μπισκότα και από πάνω τη κρέμα. Πασπαλίζουμε με κακάο και βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο να κρυώσει