3 φλιτζάνια ψιλοκομμένο μαρούλι
3 φλιτζάνια ψιλοκομμένο λάχανο κόκκινο ψιλοκομμένο
3/4 φλιτζανιού κάσιους ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι νερό
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
2 1/2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 χουρμάδες ψιλοκομμένους χωρίς κουκούτσι
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα

Εκτέλεση

Ανακατέψτε τα κάσιους, νερό, χυμό λεμονιού, ξύδι, αλάτι της θάλασσας, ημερομηνίες, και τη μουστάρδα με ένα κουτάλι μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Ρίξτε περίπου 1/3 φλιτζάνι του από τη σάλτσα μέσα στη σαλάτα με τα λαχανικά και ανακατέψτε καλά.