Υλικά
240 γρ. ζάχαρη
500 γρ. vερo
280 γρ. χυμό λεμονιού
1 κ.γ.τριμμένη φλούδα λεμονιού
8 λεπτοκομμένες φέτες φλούδας λεμονιού
Εκτέλεση

Βράζετε το νερό με τη ζάχαρη και τις φέτες φλούδας λεμονιού για 4-5΄[τα λεπτά ξεκινούν από τη στιγμή του βρασμού] ανακατεύοντας να διαλυθεί καλά η ζάχαρη. Βγάζετε τις φλούδες και τις αφήνετε σε ένα πιάτο με αποπροφητικό χαρτί και αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει.
Μόλις κρυώσει ρίχνετε μέσα το χυμό λεμονιού και το ξύσμα και ανακατεύετε. Το βάζετε στην κατάψυξη και ανακατεύετε κάθε 30 λεπτά. Όταν πήξει σερβίρετε σε 4 ψηλά ποτήρια, γαρνίρετε με 2 φέτες φλούδας το καθένα και σερβίρετε αμέσως.