Υλικά: 4 φλυτζάνια του τσαγιού νερό 4 φλυτζάνια του τσαγιού φράουλες 2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη (κατά προτίμηση καστανή) 1/3 φλυτζάνι του τσαγιού χυμό λεμονιού .                                                                                                                                                                                                       Εκτέλεση:                                                                                                                                                                                                                                                         Κόβουμε τις φράουλες στη μέση για να πολτοποιηθούν καλύτερα και γρηγορότερα. Τις τοποθετούμε στο μπλέντερ (ή σε ένα μπωλ σε περίπτωση που αντί για μπλέντερ χρησιμοποιήσουμε μίξερ χειρός). Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Χτυπάμε καλά για να ανακατευτούν και να δέσουν. Στη συνέχεια αδειάζουμε το περιεχόμενο σε μία καράφα και το βάζουμε στο ψυγείο για να κρυώσει. Μπορούμε να τη σερβίρουμε με παγάκια.