2 πατάτες βρασμένες και κομμένες κομματάκια
1 φλιτζάνι τσαγιού πράσινα φασολάκια, βρασμένα και κομμένα
2 ντομάτες, κομμένες φέτες
1 κρεμμύδι μεγάλο, κομμένο σε λεπτές φέτες
2 πράσινες πιπεριές, κομμένες σε λεπτές φέτες
1 μικρο κουτί τόννος
1 μικρο κουτί φιλέτα αντσούγιας
1/2 αγγούρι κομμένο στρογγυλές φέτες
1 αυγό βρασμένο και κομμένο σε τέταρτα
12 ελιές μαύρες
1 δόση σάλτσα Βινεγκρετ

Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε σαλατιέρα και τα αλατοπιπερώνετε ελαφρά. Προσθέτετε τον τόνο με το λάδι του και τις αντσούγιες. Περιβρέχεται με τη σάλτσα Βινεγκρετ, ανακατεύετε καλά .