1 αυγό
1/2 με 1 φλυτζανάκι του καφέ γάλα
4-5 φέτες του τόστ (χωρίς κόρα)
μερέντα
1-2 κουταλιές ζάχαρη (κατά προτίμηση κρυσταλλική καστανή) και κανέλα για το πασπάλισμα.                                                                                                       Πώς το κάνουμε:
Παίρνουμε τα ψωμάκια του τοστ και ένα ένα τα ανοίγουμε με τον πλάστη ή ένα μακρουλό ποτήρι που θα το χρησιμοποιήσουμε σαν πλάστη, έτσι ώστε να λεπτύνουν.
Αλείφουμε όλη την επιφάνεια της κάθε φέτας με μερέντα.
Κατόπιν τα τυλίγουμε ρολάκια.
Σ’ ένα μπολ έχουμε χτυπήσει το αυγό με το γάλα κι εκεί μέσα βουτάμε τα ρολάκια ένα ένα, να μουσκευτούν καλά.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Πασπαλίζουμε με καστανή ζάχαρη αναμειγμένη με λίγη κανέλα.