2 πακέτα σαβουαγιάρ
1 κουτί σαντιγύ σε σκόνη (διπλή συσκευασία)
500 gr Philadelphia ή Mascarpone
6 κρόκους αυγών
1 φλιτσάνι τσαγιού ζάχαρη
1/3 φλιτσάνι τσαγιού Marsala ή άλλο ποτό πχ amaretto
Καφέ στιγμιαίο
Κακάο για το πασπάλισμα .                                                                                                                                                                                                                          Πώς το κάνουμε:
Χτυπάμε με το μίξερ τους κρόκους με τη ζάχαρη και τα ζεσταίνουμε σε μπεν μαρί για 7 λεπτά ανακατεύοντας με ένα κουτάλι συνεχώς. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ποτό και ανακατεύουμε καλά. Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Σε ένα μπωλ χτυπάμε τη σαντιγύ με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες στο κουτί. Σε ένα δεύτερο μπωλ χτυπάμε το τυρί μέχρι να μαλακώσει και προσθέτουμε το μείγμα των αυγών (αφού έχει κρυώσει ΟΧΙ καυτό). Σταματάμε το μίξερ και με μια σπάτουλα προσθέτουμε τη σαντιγύ ανακατεύοντας πολύ καλά και κυκλικά ώστε να αφρατέψει.
Σε ένα μεγάλο Pyrex απλώνουμε στον πάτο τα σαβουαγιάρ αφού τα έχουμε μουσκέψει στον καφέ. Στον καφέ μπορούμε να βάλουμε και λίγο ποτό. Βάζουμε μια στρώση κρέμα και επαναλαμβάνουμε με σαβουαγιάρ και κρέμα. Το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες. Πασπαλίζουμε με κακάο.