Υλικά
100 γρ φυστικοβούτυρο
10 γρ αλεύρι καρύδας
15 γρ σοκολάτα
2 κγ σιρόπι σφενδάμου
50γρ μαύρη σοκολάτα λιωμένη
10γρ φυστικοβούτυρο λιωμένο

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζω το φυστικοβούτυρο, κόβω ψιλά κομματάκια την σοκολάτα (15γρ) με μαχαίρι, προσθέτω το σιρόπι σφενδάμου και τα ανακατεύω, όταν ομογενοποιηθεί προσθέτω και το αλεύρι καρύδας ανακατεύω πάλι μέχρι να απορροφηθεί όλο το αλεύρι. Σκεπάζω το μπολ με μεμβράνη και το βάζω στο ψυγείο για 30 τουλάχιστον λεπτά. Στην συνέχεια κάνω μπαλάκια με το μείγμα μου, λιώνω την μαύρη σοκολάτα (50γρ) και τα βουτάω σε αυτήν, τα αφήνω να κρυώσουν πάνω σε λαδόκολα. Αν θέλετε για “ομορφιά” λιώστε 10γρ φυστικοβούτυρο και κάντε γραμμούλες πάνω από τα κρύα μπαλάκια.