Χρόνος Προετοιμασίας 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 10 λεπτά
Για 4 άτομα

Υλικά:

350g Μοσχαρίσιο φιλέτο, κομμένο σε λεπτές φέτες
2 κγ Σως Σόγιας BLUE DRAGON
2 κγ Κρασί Shaoxing ή Ξηρό Σέρι
1 κγ Κορν Φλάουερ
1 Πιπεριά πράσινη, κομμένη σε λωρίδες
2 κσ Φυτικό Λάδι, για τηγάνισμα
70 ml ζωμός Κότας
1 ½ κσ Σως Στρειδιών BLUE DRAGON
1 ½ κσ Κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:

Κόψτε τις λεπτές φέτες του μοσχαριού σε λωρίδες και βάλτε τες σε ένα μπολ. Προσθέστε τη σως σόγιας, το κρασί Shaoxing και το κορν φλάουρ. Αφήστε το μείγμα να μαριναριστεί για 15 λεπτά.
Ζεστάνετε σ’ ένα wok ή μεγάλη κατσαρόλα, 1 κουταλιά της σούπας λάδι και όταν κάψει, προσθέστε το κρέας και σοτάρετε το για 3-4 λεπτά. Στραγγίστε με μια τρυπητή κουτάλα και κρατήστε στην άκρη. Σκουπίστε το γουόκ, προσθέστε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρετε τη πιπεριά για 1-2 λεπτά. Στραγγίστε με μια κουτάλα και κρατήστε την μαζί με το κρέας.
Σκουπίστε ακόμη μια φορά το γουόκ και προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου μαζί με τη σως στρειδιών. Φέρτε σε βρασμό, προσθέστε το μείγμα του κορν φλάουρ και σιγοβράστε για 2 λεπτά.
Επιστρέψτε το κρέας και τις πιπεριές στο γουόκ και ανακατέψτε για λίγο μέχρι να δέσει η τη σάλτσα. Σερβίρετε αμέσως γαρνίροντας με φρέσκο κρεμμυδάκι.