ΥΛΙΚΑ
200 γρ,βουτυρο φρεσκο
3 αυγα
2 φλ.τσαγιου ζαχαρη
1 φαρινα 500 γρ.
1 βανιλια
1 πρεζα μαστιχα κοπανισμενη
1 πρεζα μοσχοκαρυδο
1 κ.σουπας μαχλεπι
Ξυσμα απο 1 πορτοκαλι μεγαλο
Τον χυμο απο το πορτοκαλι που ξυσαμε
ειναι μισο φλ.τσαγιου περιπου,στο υπολοιπο
μισο του φλυτζανιου συμπληρωνουμε γαλα φρεσκο
Αχνη ζαχαρη για την διακοσμηση.                                                                                                                                                                                                                 ΕΚΤΕΛΕΣΗ!
Στον καδο του μιξερ χτυπαμε το βουτυρο με την ζαχαρη μεχρι να αφρατεψει,

και κατοπιν ριχνουμε τα μυρωδικα,μαχλεπι,μαστιχα,μοσχοκαρυδο,βανιλια,
ξυσμα πορτοκαλιου χτυπαμε

και στην συνεχεια ριχνουμε ενα,ενα τα αυγα

και κατοπιν διαδοχικα το αλευρι

με τον αναμεικτο χυμο πορτοκαλιου με το γαλα.

Αφου χτυπηθουν λιγο σταματαμε το χτυπημα,και παιρνουμε μια στρογγυλη αποσπωμενη
φορμα,

στρωνουμε λαδοκολα στον πατο την κλεινουμε παλι με το στεφανι την φορμα

και αδειαζουμε το μειγμα.

Με μια σπατουλα στρωνουμε την επιφανεια,και
σε καποιο σημειο της πιτας βαζουμε το «φλουρι»τυλιγμενο με λιγο αλουμινοχαρτο.

Την ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για 45-50 λεπτα

Αφου ψηθει την βγαζουμε απο τον φουρνο την αφηνουμε να κρυωσει

και την διακοσμουμε
αναλογα με τα γουστα μας.