ΥΛΙΚΑ

4 Αχλάδια μικρά
2 Φλιτζάνια μαυροδάφνη Πατρών
2 Κουτ. σούπας ζάχαρη μαύρη
30 φύλλα δυόσμου

\ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το κρασί με την ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι , ανακατεύουμε μέχρι να ρεντουίρι(μειωθεί) το κρασί & γίνει ένα ελαφρύ σιρόπι .
Ταυτόχρονα καθαρίζουμε τα αχλάδια , αφαιρούμε τα κουκούτσια & τα τοποθετούμε για 12 με 15 λεπτά σε σιγανή φωτιά στο σιρόπι , τα αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν ,λίγο πριν μαλακώσουν προσθέτουμε τον δυόσμο,
Τ α σερβίρουμε χλιαρά & μπορούμε να βάλουμε & παγωτό βανίλια