ΥΛΙΚΑ

75γρ Ταραμά λευκό
Χυμό από 1-2 λεμόνια
200-250γρ Ψίχα ψωμιού
250γρ Σπορέλαιο
75γρ Ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας Κρεμμύδι αλεσμένο
1 κουτ. γλυκού Ούζο
1 πρέζα Ξύσμα λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μουσκεύουμε το ψωμί & το στραγγίζουμε καλά , μαζί με τον ταραμά, το ξύσμα, το κρεμμύδι & το ούζο τα αλέθουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε το λάδι & το χυμό λεμόνι κορδόνι όπως στην μαγιονέζα. Ανά διαστήματα ραντίζουμε με λίγο νερό. Όταν η ταραμοσαλάτα πάρει όλο το λάδι & το λεμόνι είναι ετοιμη