16 φέτες ψωμιού πάχους 1 εκατοστού

2 αβγά

2 κουταλιές της σούπας εβαπορέ

2 κεφαλάκια μοτσαρέλα

αλεύρι

αλάτι και ελαιόλαδο
Προετοιμασία

Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε 8 φετούλες και τις βάζουμε ανάμεσα σε 2 φέτες ψωμί.
Χτυπάμε τα αβγά σ’ένα μπώλ και προσθέτουμε το γάλα και αλάτι. Αλευρώνουμε τα σαντουιτσάκια και τα βουτάμε στο μπώλ με τα αβγά.
Σ’ένα τηγάνι βάζουμε αρκετό ελαιόλαδο να κάψει και τηγανίζουμε τα σαντουιτσάκια μέχρι να ροδίσουν. Μόλις τηγανιστούν τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρονται ζεστά.