ΥΛΙΚΑ

Μία συσκευασία σαλιγκαριών 450γρ.
200γρ. φέτα
Μία μεγάλη πιπεριά
Ένα μεγάλο κρεμμύδι
Δύο σκελίδες σκόρδο
λίγο μπούκοβο (προαιρετικά)
λίγο μαιντανό
αλάτι,πιπέρι
250γρ κόκκικη σάλτσα

Εκτέλεση
Εκτελέστε πρώτα την Προεργασία Μαγειρέματος
Στη συνέχεια:

Σε ένα σαγανάκι σκεύος ρίχνουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο.
Ρίχνουμε την πιπεριά και μετά από λίγο τα σαλιγκάρια.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τη σάλτσα, αλατοπιπερόνουμε και αφήνουμε να δέσει.
Πέντε λεπτά πριν σβήσουμε το φαγητό ρίχνουμε τη φέτα, το μαϊντανό και το μπούκοβο.