Τι χρειαζόμαστε:
8 κ.σ στραγγιστό γιαούρτι
2 -3 κ.σ ταχίνι
8 φέτες λεπτές (μισοφέγγαρο) κόκκινου μήλου με τη φλούδα
4-6 φέτες λεπτές (μισοφέγγαρο) πράσινου μήλου με τη φλούδα
φράουλες
ξύσμα κουβερτούρας
χυμό λεμόνι,                                                                                                                                                                                         Πώς το κάνουμε:
Βάζω τις κουταλιές γιαούρτι σε πιάτο περιφερειακά αφήνοντας κενό στο κέντρο.
Στο κέντρο του πιάτου βάζω ταχίνι.Τοποθετώ τα μισοφέγγαρα μήλου περιφερειακά στο γιαούρτι με τη φλούδα να προεξέχει.
Κόβω στη μέση τις φράουλες και στολίζω το πιάτο.
Ρίχνω το ξύσμα κουβερτούρας.