Συστατικά
Αχινοί
1 κρεμμύδι
1/2 κουταλιά και πιο λίγο ρύζι για σούπα ανά αχινό
πιπέρι
Ελαιόλαδο
Ροδέλες ντομάτα
προαιρετικα λίγη φέτα .
Οδηγίες
Μ’ ένα μαχαίρι τους ανοίγετε από πάνω σιγά-σιγά.
Τους στραγγίζετε και κρατάτε το ζουμί τους και αφήνετε μόνο τα αυγα τους.
Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το ξερό κρεμμύδι και το ρύζι με λίγο από το ζουμί τους και νερό μέχρι να γίνει το ρύζι .
Γεμίζετε το εσωτερικό του κάθε αχινού με το μείγμα , βάζετε και μια ροδέλα από ντοματα στη επιφάνεια του.
Τους ψήνετε για 5 λεπτά σε δυνατό φούρνο .

Οταν ψηθούν, τα αγκάθια τους δεν αγκυλώνουν, πάρτε ένα κουταλάκι και απολαύστε τους .