Υλικά

300 γραμ. τορτελίνια με κρέας
3 κολοκυθάκια
2 κόκκινες πιπεριές
1 λίτρο ζωμό κρέατος
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση συνταγής

Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές και κόβουμε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες και τις πιπεριές σε κύβους. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά μαζί με το κρεμμύδι, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ζωμό ζεστό και τα αφήνουμε όλα μαζί να σιγοβράσουν για 10 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα τορτελίνι. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για όσα λεπτά αναγράφεται στη συσκευασία τους και αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Τέλος ρίχνουμε στη σούπα τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Σερβίρουμε αμέσως σε βαθιά μπολ και εάν θέλουμε πασπαλίζουμε με επιπλέον φρεσκοτριμμένο πιπέρι.