ΥΛΙΚΑ
2 κοµµάτια στήθος κοτόπουλου,

2 µεγάλες πατάτες,

2 καρότα κοµµένα σε κύβους,

4 παντζάρια βρασµένα κοµµένα σε κύβους,

½ φλ. αρακά (µπιζέλι),

6-7 µικρά αγγουράκια τουρσί ψιλοκοµµένα,

6 κουταλιές ελαιόλαδο,

3 κουταλιές ξίδι,

αλάτι, πιπέρι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβετε το κοτόπουλο σε κύβους και το βράζετε σε µπόλικο ζεστό νερό. Το στραγγίζετε και το αφήνετε να κρυώσει. Βράζετε τις πατάτες µε τη φλούδα και τις αφήνετε να κρυώσουν. Ακολούθως, τις καθαρίζετε και τις κόβετε σε κύβους. Στη συνέχεια, βράζετε τον αρακά και το καρότο για περίπου 5 λεπτά, τα στραγγίζετε και τα κρυώνετε. Σ’ ένα µπολ βάζετε όλα τα υλικά µαζί µε το ελαιόλαδο, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύετε καλά. Βάζετε ένα στεφάνι σε µια ωραία πιατέλα, τοποθετείτε µέσα τη σαλάτα και το αφαιρείτε προσεκτικά. Αν θέλετε τη σερβίρετε σε µια ωραία σαλατιέρα.