Υλικά:
800 γρ. ψαρονέφρι, σε μακρόστενα κομμάτια
3 κουταλιές σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
2-3 φύλλα δάφνης
1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί
1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
4 κουταλιές σούπας μουστάρδα, πικάντικη
3 κουταλιές σούπας γιαούρτι στραγγιστό Total
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το βούτυρο σε ένα φαρδύ τηγάνι. Μόλις «αφρίσει» ρίχνουμε τη δάφνη και το ψαρονέφρι και το ψήνουμε για 3-5 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Σβήνουμε με το κρασί, το γυρίζουμε ξανά και το βγάζουμε από το τηγάνι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο ελάχιστο, ρίχνουμε τον ζωμό και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε με σπάτουλα ώστε να ομογενοποιηθεί η σάλτσα με τα κομματάκια του κρέατος που έμειναν στο τηγάνι.
Σβήνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε γρήγορα έως ότου αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Ρίχνουμε ξανά το κρέας στο τηγάνι και το φέρνουμε μια βόλτα ώστε να πάει η σάλτσα σε όλα τα κομμάτια.