Για τη γέμιση

1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ Πραλίνα 170γρ.
1 αυγό
1κ.γ. κορν φλάουερ
200ml γάλα
Για τη ζύμη

125ml νερό
125ml γάλα
1κ.σ. ζάχαρη
80γρ. Βούτυρο
1 πρέζα αλάτι
160γρ. Αλεύρι
4 μεγάλα αυγά
20γρ. φυστίκια Αιγίνης ανάλατα
½ κ.σ. ζάχαρη καστανή

Λιώστε την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων και προσθέστε 1 αυγό και το κορν φλάουερ. Σε μια κατσαρόλα ζεστάνετε 200ml γάλα, προσθέστε το μίγμα σοκολάτας και ανακατέψτε μέχρι να βράσει. Αφήστε το να κρυώσει για 1 ώρα.
Ετοιμάστε τη ζύμη για τα εκλέρ: σε μια κατσαρόλα ανακατέψτε το νερό, το γάλα, τη ζάχαρη το βούτυρο και το αλάτι μέχρι να βράσει το μίγμα.
Προσθέστε όλο το αλεύρι, ανακατεύοντας γρήγορα και αφήνετε τη ζύμη στη φωτιά μέχρι να ξεκολλάει άνετα από το πάτο της κατσαρόλας.
Βγάλτε τη κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέστε ένα ένα τα αυγά ανακατεύοντας, μέχρι η ζύμη να γίνει ομοιογενής.
Καλύψτε την πλάκα του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί και σχηματίστε εκλεράκια μήκους 5 εκατ. (μπορείτε να τα φτιάξετε με τη βοήθεια κορνέ) και ψήστε για 35-45 λεπτά. Αφήστε τα σε σβηστό φούρνο για 5-10 λεπτά.
Ανοίξτε στη μέση τα εκλεράκια και γεμίστε τα με την κρέμα σοκολάτας.
Σε μια κατσαρόλα αδειάστε τη ζάχαρη και απλώστε τη καλά. Αφήστε τη να ζεσταθεί μέχρι να αρχίσει να ροδίζει και στη συνέχεια αρχίστε να ανακατεύετε. Μόλις είναι έτοιμη η καραμέλα, διακοσμήστε με ζικ ζακ τα εκλεράκια, προσθέτοντας από πάνω τα τριμμένα φυστίκια.