Υλικά
1 λάχανο λεπτοκομμένο λωρίδες
2-3 κόκκινες πιπεριές κομμένες μπαστουνάκια
2-3 πράσινες πιπεριές κομμένες μπαστουνάκια
3-4 καρότα τριμμένα στο ρεντε
4 κ΄ σούπας φύλλα σέλινου ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά)
λάδι
ξύδι ή λεμόνι
αλάτι
Συνταγή
Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε,
αν την σερβίρετε αμέσως προσθέτετε το ξύδι ή το λεμόνι, το λάδι και το αλάτι, αν θέλετε να την αποθηκεύσετε βάζετε μόνο τα λαχανικά σε ένα ταπερ στο ψυγείο και κάθε φορά που σερβίρετε πρόσθετε τα υπόλοιπα. Αν θέλετε να την κάνετε σαν τουρσί ( η αγαπημένη μου) πρόσθετε και το σκόρδο, αρκετό λάδι, ξύδι και αλάτι και την βάζετε στο ψυγείο σερβίρετε μετά 2-3 ώρες και διατηρείτε στο ψυγείο για μια εβδομάδα σχεδόν.