ΥΛΙΚΑ
2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/3 φλ. άγλυκο κακάο
1/3 φλ. καστανή ζάχαρη
2 κ.γ μπέικιν
1/2 κ.γ αλάτι
2 μεγάλα αυγά ελαφρώς χτυπημένα
1/3 φλ. λάδι
1 3/4 φλ. γάλα 2%
εκτελεση
1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε το αλεύρι με το κακάο, την καστανή ζάχαρη, το μπέικιν και το αλάτι.
2. Κάνε μια τρύπα στη μέση και ρίξε τα αυγά, το λάδι και το γάλα. Ανακάτεψε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
3. Ψήσε τις βάφλες στη βαφλιέρα.
4. Συνοδεύεις με παγωτό, σιρόπι σοκολάτας ή και κομμάτια σοκολάτας.